Lägg till din rubriktext här

Företaget

Företaget har varit verksamt i branschen sedan 1996 och finns idag i Karlskrona med 4 anställda, förutom callcenterpersonalen som är projektanställda.  Vi arbetar med fokus på dynamiska Internet- och Intranätapplikationer med webbgränssnitt, dynamiska data och koppling till databaser. Med företagets egenutvecklade produkt, TelMe, har vi idag möjlighet att ta fram applikationer med denna plattformen som bas på ett mycket snabbt och kostnadseffektivt sätt!

Nicon satsar främst på att skapa applikationsportföljer för områdena Enterprise web, personalhantering, e-learning och elektronisk handel.

Företaget har idag med den egenutvecklade produkten TelMe ett 30 tal kunder inom offentlig sektor, mestadels inom kommuner men även försvarsmakten.

Affärsidé

Nordic Industry Consulting AB:s affärsidé är att med korta utvecklingstider erbjuda färdiga eller skräddarsydda databasapplikationer för internet/intranet, meddelande och kommunikationslösningar och e-handelssystem. Företaget skall löpande ligga i frontlinjen med kunskap och kompetens inom området internetutveckling,  databaser och den tekniska pedagogiken för elektronisk lärande.